Wie, Wat en Hoe?

 

Van BakHoudt is ontstaan vanuit mijn passie voor koken en bakken. Toen vrienden van mij gingen trouwen en eigenlijk geen zin hadden in een feest vanwege al het geregel, bood ik spontaan aan om een bruidstaart te maken. Ik ben nogal impulsief dus bedacht mij later pas dat ik nog nooit echt taarten had gebakken en al helemaal geen taart met meerdere lagen. Maar ik ging de uitdaging aan. Na veel lezen en proberen stond er uiteindelijk een bruidstaart met 4 lagen!

 

De taart was niet perfect maar zeker geslaagd, en smaakte naar meer. Dat hebben ze thuis geweten. Ik ging recepten uitproberen en dingen bedenken om maar te kunnen bakken.

 

Het plezier wat ik daaraan beleefde is uiteindelijk de geboorte van Van BakHoudt geworden. Van BakHoudt verzorgt voor jou de allerlekkerste taarten, klein gebak en bonbons. Alles wordt vers bereid met kwaliteitsproducten. Zo gebruik ik voor al mijn baksels chocolade van Callebaut, komt het meel van de molen, gebruik ik scharrel eieren en zo veel mogelijk eco producten. De verpakking bestaat voornamelijk uit milieu vriendelijke materialen.

 

In samenwerking met Tanja van “de KookMol” verzorg ik voor jou een geweldige High Tea beleving. Ook verzorgen wij gezamenlijk een Happen & Trappen of Happen & Stappen arrangement. Een leuke fietsroute of wandeling met een welverdiende beloning onderweg en aan het eind van de rit een hapjes arrangement geheel op maat verzorgd.

 

Kijk verder op mijn site naar de keuzes die er zijn. Staat jou keuze er niet bij? Neem gerust contact op dan bekijken we samen wat er mogelijk is.

 

Met heerlijke bakgroeten,

Andrea Meulink- van Houdt

email: vanbakhoudt@gmail.com                               mobiel: 06-42310134                          Kvk:77942760