Voorwaarden en regels

 

Bestellingen 

Alle bestellingen worden vooraf met jou doorgesproken. Je krijgt de definitieve opdracht schriftelijk bevestigd. De betaling dient plaats te vinden binnen 30 dagen na factuurdatum op het vermelde rekeningnummer of via een door mij gestuurd tikkie.

 

"Happen en trappen" (of stappen) en High Tea

De fietstocht krijg je van tevoren van mij aangeleverd, zodat je hem wellicht al een keer kunt trappen om vervolgens op de dag zelf met de groep maximaal met elkaar van de omgeving en de culinaire ondersteuning te kunnen genieten, zonder de weg kwijt te raken. Ik hoor graag 2 dagen van tevoren hoeveel Happers & Trappers er opstappen. 

Maximaal 48 uur van tevoren kunnen we nog overleggen ivm de weersomstandigheden of de fietstocht door gaat. Wij kunnen dan met elkaar af spreken hoe een eventueel alternatief wordt ingevuld. Afzeggen binnen 48 uur van tevoren is "gebakshalve" niet verantwoord en de besproken hapjes worden daarom alsnog op afgesproken locatie geleverd en de factuur dient dan ook betaald te worden. Dit is ook van toepassing op de High Tea.

 

 Alle hapjes worden gemaakt door Van BakHoudt in samenwerking met de KookMol. Vanzelfsprekend overleg ik graag met jou indien er nog specifieke (dieet) wensen zijn. 

 

Omdat ik gebruik maak van de KOR-regeling bereken ik geen BTW!

 

email: vanbakhoudt@gmail.com                               mobiel: 06-42310134                          Kvk:77942760